Vi finns i ett lungt område i Biskopsgården. Vi gränsar mot Svartedalen ,ett parkområde med många träd och fina strövområden.

Våra tre fastigheter ligger efter Badvädersgata 3 till 27

BAROMETERN INFORMERAR

Månadsinformation oktober 2019

 

 

 

  • Några av er medlemmar har fortfarande en inre fond. Det är en reparationsfond för lägenheten. Denna fond kan ni använda när ni renoverar. Kom till expeditionen så ser vi till att betala ut pengarna från er fond. Föreningen och medlemmarna har idag ingen ny insättning på dessa inre fonder, det avslutades för 13 år sedan. så därför ber vi er som har dessa fonder att plocka ut dessa pengar. Osäker på om du har några pengar i er inre fond? Kom förbi expeditionen så tar vi fram uppgifter om detta och hjälper er att avsluta fonden

 

  • Sopcontainer kommer att sättas ut den 24-28/10. I denna kan ni slänga saker som är trasiga. Dock inte elektronik eller farligt avfall. Elektronik kan ni slänga i vår miljörum på badvädersgatan 5,15 och 23. Farligt avfall ber vi er åka med till sopstationen Tagene eller Bulycke.

          Respektera att när containern är full så ställ inte fler saker bredvid. Detta kommer inte tas med och vi i styrelsen får då åka med det skräpet, vilket skapar merjobb för oss.

Saker som fungerar ber vi er ställas i återbruksrummet.

 

  • Nu har vi iordningställt återbruksrummet. Detta rum är tänkt för de som vill skänka bort en sak som fungerar. En matberedare, allt utom textilier. Den som vill får också gå in och då hämta det som finns där, helt gratis, på så sätt hoppas vi på att vi minskar på det slängda materialet som fungerar. Den finns på Badvädersgatan 13.

 

  • Vi har också öppnat upp ett grovsoprum där ni kan ställa saker som ska slängas i detta rum, meningen att ni ställer större möbler här. Men släng gärna nu i sopcontainern när denna kommer. Detta rum ligger på Badvädersgatan 17.

 

  • Filter i spaltventiler i vardagsrum och sovrum kan ni få utbytt. Dessa finns på expeditionen och om du behöver hjälp med att byta ut dessa så hjälper vi dig med det. Vill du byta det själv är det helt ok

 

  • Just nu tittar styrelsen på att skapa en kollektiv anslutning på bredband, tv och telefoni. Vi återkomma med mer information om detta erbjudande och vi kommer på stämman ta beslut om detta.

 

  • Årsstämman, börjar nu närma sig. Den 20/11 kl. 18.00. Vi kommer vara på väderbodarna och en formell kallelse kommer framöver. Boka in datumet redan nu! Det är vårt viktigaste tillfälle att bestämma hur föreningen ska hantera stora frågor under närmaste året. Vi bjuder på mackor och dricka.

 

2019-10-09

Barometern

Styrelsen

 

 

 

 

Vad innebär det att bo i bostadsrätt?

HSB har gjort en film vad det innebär att bo i bostadsrätt

klicka på länken nedan!

HSB film på youtube

 

Läs mer ...

BRF BAROMETERN

Badvädersgatan 3-27, ojämna nummer
418 36 Göteborg
brf.barometern@gmail.com

FELANMÄLAN vid AKUTA lägen:

Läckande vatten eller totalt strömavbrott:
vardagar 08.00-15.00 Tel 031-535166 NBPC
vardagar 16.00-07.00 Tel 031-40 34 40 Göteborgs El- & Rörjour
helgdagar dygnet runt Tel 031-40 34 40 Göteborgs El- & Rörjour
Varje utryckning kostar. Vid självförvållad skada får den boende själv betala.

FELANMÄLAN HISSAR

Dygnet runt, 7 dagar i veckan
Kone 020-73 55 77 eller 0771-500000

Vår serviceavtal gäller dygnet runt, 7 dagar i veckan.

©2019 Brf Barometern. All Rights Reserved. Designed By    Guidelight

Search