Vi finns i ett lungt område i Biskopsgården. Vi gränsar mot Svartedalen ,ett parkområde med många träd och fina strövområden.

Våra tre fastigheter ligger efter Badvädersgata 3 till 27

BAROMETERN INFORMERAR JANUARI 2019

 

 

Månadsinformation till medlemmar i BRF Barometern

 

  • Vår nya hemsida

Styrelsen har under höst och vinter arbetat fram en ny hemsida. Det har nu varit aktiv i några månader för att se hur den fungerar. Nu har vi officiellt startat igång den och du kommer att se mängder av information om vår förening. Meningen är att det både ska vara en sida där du som medlem kan gå in och läsa om det senaste samt att våra mäklare ska kunna hitta så mycket information som möjligt inför en försäljning. Adressen är www.brfbarometern.se

 

Om ni tycker det är någon som saknas eller behöver förändras kan ni höra av er till Johannes som ansvarar för hemsidan. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0725-154499

 

  • Renoveringar

Att göra fint i sin lägenhet och höja värdet är något som de flesta vill göra. Samtidigt vill inte grannarna störas av alla ljud som uppkommer vid en renovering. Vi ber er som ska renovera att tänka på era grannar. Det innebär det att man renoverar mellan 07-18 på vardagar. På helger har man så klart mest tid om man arbetar på vardagarna, men alla som också är lediga samma tid vill ju slippa hamrande ljud så av den anledningen är det vardagar som vi hänvisar till.

 

  • Miljörum

Vi vill tipsa om att vi har ett miljörum på badvädersgatan 15, Här kan du sortera allt skräp som inte kan lämnas in till förpackningsåtervinningen. T ex. större plastprodukter som inte går in vanliga återvinningen. Mindre elektronik kan du också slänga här. Så som radio, dvd spelare, sladdar etc.  NBPC tar också emot hushållselektronik men större elektronik behöver du själv köra till tippen. en del elektronikaffärer så som mediamark och elgiganten tar också emot elektronik för återvinning

Vi kommer också öppna upp miljörum i både nedre och övre huset. Vi återkommer framöver med information när detta är igång.

 

  • Nya öppettider

Från och med 2019 så kommer vi ha nya öppettider. Numera är det måndagar kl. 18-19 som vi har öppet på expeditionen. Det kan vara så att ni ser att någon i styrelsen sitter inne på kontoret andra tider men det är inte säkert att vi kan ta emot besök bara för att vi är där så vi ber er att i möjligaste mån komma på måndagar eller mejla oss. Vi kollar mejlen flera gånger i veckan. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  • Bildäck

Vi ber er att förvara era bildäck någon annanstans än i källarförråden. Om det skulle börja brinna så skapar bildäck både livsfarlig rök och mycket svart rök som gör det mycket svårarbetat för brandmän att kunna hitta rätt. Så därför är det inte tillåtet att förvara däcken i källaren. Det finns många firmor som erbjuder däckhotell. Vi hänvisar er till dessa.

 

Inbrott i källarförråden

Vi har upptäckt inbrott på vissa källarförråd. Vi ber er kontrollera era förråd och polisanmäla det om det skulle vara inbrott just hos er. Viktigt att stänga källardörren efter er ordentligt och skulle den inte stänga sig behöver ni anmäla detta till NBPC så de kan åtgärda felet.

 

2018-12-26

Barometern

Styrelsen

Nya stadgar

Vi antog HSBs normalstadgar 2011 ver 5, 2017

Läs mer ...

Nya Trivselregler

Uppdaterade Trivselregler i juni 2017.

Läs mer ...

BRF BAROMETERN

Badvädersgatan 3-27, ojämna nummer
418 36 Göteborg
brf.barometern@gmail.com

FELANMÄLAN vid AKUTA lägen:

Läckande vatten eller totalt strömavbrott:
vardagar 08.00-15.00 Tel 031-535166 NBPC
vardagar 16.00-07.00 Tel 031-40 34 40 Göteborgs El- & Rörjour
helgdagar dygnet runt Tel 031-40 34 40 Göteborgs El- & Rörjour
Varje utryckning kostar. Vid självförvållad skada får den boende själv betala.

FELANMÄLAN HISSAR

Dygnet runt, 7 dagar i veckan
Kone 020-73 55 77 eller 0771-500000

Vår serviceavtal gäller dygnet runt, 7 dagar i veckan.

©2019 Brf Barometern. All Rights Reserved. Designed By    Guidelight

Search