Vi finns i ett lungt område i Biskopsgården. Vi gränsar mot Svartedalen ,ett parkområde med många träd och fina strövområden.

Våra tre fastigheter ligger efter Badvädersgata 3 till 27

BAROMETERN INFORMERAR

Månadsinformation januari 2020

  • Vi påminner igen. Cykelrensning i våra cykelrum. Vi har gjort en översyn av cykelrummen och konstaterat att det står många cyklar i rummen. En del cyklar ser också ut att inte ha använts de senaste åren. Vi kommer göra en cykelrensning i slutet av februari. Då kommer ni få märka upp era cyklar och de som inte är uppmärkta kommer att plockas undan. Vet du med dig redan nu att du har en cykel du inte använder? Då kan du antingen sälja den eller donera den. Det finns flera bolag som tar emot. Här är en av dem: https://www.cykelkoket.org/sv/donera-cyklar/

 

  • Kolla in anslagstavlan för aktivister till våren. Många befintliga aktiviteter som funnits sedan tidigare återkommer. Är det något du saknar eller kanske vill driva en aktivitet? Kom in till oss till styrelsen eller ring. Vi hjälper till med råd och inköp av material.

 

  • Vi reder ut begreppen på alla våra olika rum där vi har hand om skräp och saker.

 

Miljörum – finns på badvädersgatan 5, 15 och 23. mindre skräp som ska sorteras i olika lådor, det kan vara trasig brödrost eller en plastbunke som inte går att slänga vid återvinningen på andra sidan gatan.

 

Grovsoprum – Badvädersgatan 17. Möbler, något större saker som du självklart kan åka till soptippen med men om du har svårt för det kan vi hjälpa dig att ta hand om detta. Dock inte hela gamla kök som exempel. Tänk på att det är vi i styrelsen som sedan får forsla det vidare.

 

Återbruksrum – finns badvädersgatan 13. saker som fungerar och som är hela, men som du inte vill ha. Här kan du både lämna och ta saker som finns. står det i återbruksrummet är det till för att hämtas av den som vill ha saken. Då rummet inte är jättestort går det inte att ställa stora saker utan saker som du själv kan bära.

 

Tänkt på att om du köper teknikprylar så kan du ofta beställa hemleverens och då kan du också beställa bortforsling av den gamla produkten. Som exempel så är butiker som har elektronik skyldiga att ta emot gammal elektronik

 

  • Kenneth Kjellström som blev invald i styrelsen på stämman har av olika skäl valt att sluta. Vi tackar Kenneth för insatsen även om den var kort.

 

2020-01-10

Barometern

Styrelsen

 

Vad innebär det att bo i bostadsrätt?

HSB har gjort en film vad det innebär att bo i bostadsrätt

klicka på länken nedan!

HSB film på youtube

 

Läs mer ...

BRF BAROMETERN

Badvädersgatan 3-27, ojämna nummer
418 36 Göteborg
brf.barometern@gmail.com

FELANMÄLAN vid AKUTA lägen:

Läckande vatten eller totalt strömavbrott:
vardagar 08.00-15.00 Tel 031-535166 NBPC
vardagar 16.00-07.00 Tel 031-40 34 40 Göteborgs El- & Rörjour
helgdagar dygnet runt Tel 031-40 34 40 Göteborgs El- & Rörjour
Varje utryckning kostar. Vid självförvållad skada får den boende själv betala.

FELANMÄLAN HISSAR

Dygnet runt, 7 dagar i veckan
Kone 020-73 55 77 eller 0771-500000

Vår serviceavtal gäller dygnet runt, 7 dagar i veckan.

©2020 Brf Barometern. All Rights Reserved. Designed By    Guidelight

Search