Månadsinformation september 2024

Månadsinformation september

 

 

 

 

 

Mingelträff med styrelsen. 2/10 kl. 1700-1800. Kom och träffa styrelsen och ställ frågor. Vi finns i lokalen på Badvädersgatan 9 och bjuder på lite snacks och dricka. Ett trevligt sätt att också träffa sina grannar och bara umgås.

 

Årsmötet är den 27/11. Vi är som vanligt i lokalen på Väderbodarna 1, ingång baksida. Ni får mer information framöver. Allt material till årsmötet kommer vara digitalt för nedladdning. Vi kommer INTE dela ut årsredovisningen i papper i år. Ni får endast kallelse och sedan kommer ni kunna ladda ner årsredovisningen på vår hemsida. Har du ingen dator kan du höra av dig till styrelsen så löser vi detta. Mer information kommer när årsredovisningen är klar. Vi räknar med att den är klar i början av november och vi går då ut med information om detta.

 

Saknar du din cykel efter cykelrensningen som var i lördags. Hör av dig till styrelsen så kan vi se om det är en av dem vi plockat in. Har vi tagit bort cykeln beror det på att den saknat lapp med kontaktuppgifter.

Mejla oss på brf.barometern@gmail.com

 

Just nu pågår det målning i våra torkrum. Vi rustar upp dem med ny färg för en trevligare tvättupplevelse. Vi beräknar vara klara med detta oktober.

 

 

 

 

 

 2024-09-10

Barometern

Styrelsen


Fler intressanta inlägg

Boappa, vår app för föreningen

har du upptäckt vår app Boappa.Det är många  medlemmar som använder denna. i denna lägger vi ut information till er medlemmar när något händer. det går också att göra inlägg och prata med sina

Läs mer »

Schindler hiss

Vår operatör för våra hissar är Schindler hiss. skulle hissen gå sönder är det till Schindler hiss som ni vänder er till för att felanmäla. telefon nr är  020 – 31 33 33

Läs mer »